La Fizeş, şcoala e din nou funcţională! Gospodarii locului şi-au unit forţele pentru o cauză bună

Aflată mult timp în postura de Cenuşăreasă, Şcoala Gimnazială din Fizeş a fost închisă anul acesta printr-o decizie a Direcţiei de Sănătate Publică din Caraş-Severin, care a luat o măsură justificată, având în vedere starea avansată de degradare şi lipsa autorizaţiei sanitare.

S-a pus lacătul pe uşă pentru câteva săptămâni, lucru care nu i-a lăsat indiferenţi pe gospodarii locului. Încă dinainte de a fi ales, actualul primar al comunei Berzovia, Mircea Ion Serafin, şi-a chemat colegii din PNL să pună umărul la reabilitarea unităţii de învăţământ din Fizeş, astfel încât copiii de aici să poată învăţa iar într-un mediu educaţional propice. Iar echipa de voluntari a făcut o treabă foarte bună: şcoala e gata să-şi primească din nou elevii, spre satisfacţia celor care şi-au unit forţele pentru o cauză bună.

Reuşita e subliniată şi într-un comunicat al administraţiei publice din Berzovia: „Înainte de a fi aleși, domnul primar actual, Mircea Ion Serafin, domnul viceprimar actual, Claudiu Cosmin Bold, domnul consilier județean Vasile Liviu Brumar și echipa PNL Berzovia au participat în mod voluntar la aceste lucrări, alături de câțiva cetățeni de la Fizeș, care s-au implicat și au pus umăr la umăr pentru renovarea școlii și pentru ca această școală să-și redeschidă din nou porțile, pentru a reda copiilor bucuria de a merge din nou la școală în satul lor natal. Mulțumim pe această cale părinților voluntari și tuturor celor care s-au implicat și au redat o nouă față școlii din Fizeș. A fost o problemă urgentă, prioritară, în care ne-am implicat, am stat de vorbă cu părinții copiilor, încă dinainte de a prelua acest mandat, și acesta este rezultatul. Am promis și am reușit!”, este mesajul postat pe pagina de socializare a Primăriei Berzovia.

(E)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 4 =