La Constantin Daicoviciu, atenţia se concentrează pe apă

apa constantin daicoviciu

Într-o recentă discuţie purtată cu Daniel Boambeş, primarul comunei Constantin Daicoviciu, acesta ne-a informat că administraţia locală a accesat fonduri guvernamentale pentru realizarea reţelei de alimentare cu apă în patru dintre localităţile arondate, respectiv Căvăran, Maciova, Peştere şi Mâtnicu Mare. Este vorba despre un obiectiv care se întinde pe aproximativ 24 de kilometri, în momentul de faţă lucrându-se în localitatea Căvăran, proiectul fiind finanţat prin PNDL 2.

În paralel cu această investiţie, în comună se lucrează şi la reţeaua de canalizare. În plus, se doreşte demararea, cât mai curând, a lucrărilor la staţia de apă din localitatea Mâtnicu Mare.

„Eu am încredere că toate lucrările aflate în execuţie se vor finaliza cu bine, oamenii vor fi mulţumiţi de aceste utilităţi, mai ales că pentru reţeaua de alimentare cu apă din localităţile Peştere, Maciova şi Căvăran am primit aprobarea pentru racordul la energia electrică, pentru a putea da drumul la pompele care vor alimenta reţeaua cu apă. După finalizarea acestor proiecte, toată comuna va fi branşată atât la reţeaua de alimentare cu apă, cât şi la cea de canalizare. La Zăgujeni şi Prisaca, reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare sunt finalizate încă de acum 11 ani, în acest fel, oamenii beneficiind de un plus de confort”, ne-a mai spus primarul Daniel Boambeş, care a subliniat că vrea să implementeze în comună şi alte proiecte, care să genereze locuri de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 × 1 =