La Constantin Daicoviciu, apa nu ţine cont de Coronavirus

lucrari constantin daicoviciu

În această perioadă, în comuna Costantin Daicoviciu se execută lucrări la reţeaua de alimentare cu apă, care fac parte din proiectul mai larg „Realizare reţea de alimentare cu apă în localităţile Căvăran, Peştere, Maciova şi Mâtnicu Mare”. Lucrările la această investiţie au fost demarate în vara anului trecut, realizându-se până acum o mare parte din reţeaua stradală a proiectului.

Despre acest subiect, primarul Daniel Boambeş ne-a declarat: „Lucrările constau în realizarea reţelei stradale de alimentare cu apă, montarea hidranţilor necesari la stingerea incendiilor, montarea căminelor de apometre la fiecare gospodărie, montarea căminelor de vane la fiecare intersecţie a străzilor, construirea staţiilor de tratare a apei şi executarea de foraje care să asigure necesarul de apă pentru consumul cetăţenilor. De aceste lucrări, care se execută în cele patru sate aparţinătoare comunei Constantin Daicoviciu, va beneficia fiecare gospodărie din respectivele localităţi. În perioada următoare vor fi demarate lucrările pentru executarea forajelor din amplasamentele unde se vor monta bazinele de colectare a apei şi va fi finalizată reţeaua stradală din Căvăran”.

Întreaga investiţie este finanţată din fonduri de la bugetul de stat, cu cofinanţare din partea bugetului propriu al comunei Constantin Daicoviciu, ne-a mai informat edilul.