L-au înjunghiat pentru un telefon mobil, iar acum îşi aşteaptă sentinţa

cuţit

Un bărbat de 62 de ani din Reşiţa a fost agresat în propriul apartament de două persoane. Poliţiştii spun că victima locuia singură şi în cursul serii de sâmbătă a permis accesul în casă a două persoane necunoscute.

„Acestea l-ar fi deposedat prin violență, de telefonul mobil, agresându-l cu un obiect tăietor-înțepător. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, stabilindu-se faptul că nu i-a fost pusă viața în pericol”, spune Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Polițiștii au ridicat probe și au audiat martori, întocmind un cerc de suspecți, iar în dimineața zilei de duminică, 7 iulie, polițiștii au identificat două persoane, un bărbat de 28 de ani și o fată de 16 ani, ambii din Reșița, bănuiți de comiterea faptei.

„Cei doi au fost conduși la sediul poliției în vederea audierii și stabilirii condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi au fost reținuşi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate instanței, cu propunere legală”, a mai adăugat Nicorici.