Începe licitația efectivă pentru studiile de fezabilitate ale drumului de mare viteză care va trece și prin Caraș-Severin

iurnqztoss

CNAIR SA a transmis ieri spre publicare anunțurile de participare pentru relansarea elaborării studiilor de fezabilitate ale drumului de mare viteză Filiași – Lugoj. Este vorba despre drumul de mare viteză Filiași – Drobeta Turnu Severin (~ 70 Km); Drobeta Turnu Severin – Domașnea (~ 65 Km); Domașnea – Caransebeș (~ 45 Km); Caransebeș – Lugoj (~ 50 Km).

Durata contractelor aferente studiilor de fezabilitate este de 20 de luni pentru Filiași – Drobeta Turnu Severin din care 18 luni pentru realizarea Studiului de fezabilitate); 28 de luni pentru Drobeta Turnu Severin – Domașnea, din care 26 de luni pentru realizarea Studiului de fezabilitate); Domașnea – Caransebeș de 24 de luni, din care 22 de luni pentru realizarea Studiului de fezabilitate, iar pentru Caransebeș – Lugoj durata este de 20 de luni, din care 18 luni pentru realizarea Studiului de fezabilitate.

Pentru toate cele patru proceduri, termenul de depunere a ofertelor a fost stabilit pentru data de 15 iunie 2022, în conformitate cu prevederile legale în vigoare și ale documentației de atribuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × two =