Începând din anul universitar 2024-2025, Centrul UBB din Reșița va avea un program de licență în Inginerie Medicală

ubb program

Interior of empty science laboratory with modern equipment prepared for pharmaceutical innovation using high tech, microbiology tools for scientific research. Vaccine development against covid19 virus

Începând din anul universitar 2024-2025, în cadrul Centrului UBB din Reșița va funcționa un program de licență în Inginerie Medicală, completându-și astfel programele UBBMed relevante pentru sănătate-medicină din cadrul UBB School of Health (https://ubbmed.ubbcluj.ro/), după modele similare de programe de la universități internaționale de referință.

„Programul – cu accent inițial pe Centrul UBB din Reșița (dar nu numai) – va fi unul interdisciplinar, prin care excelența UBB în științe & tehnologie & sănătate va stimula atât un program ingineresc modern în educație, cât și unul care să genereze inovații tehnologice în domeniul medical/al sănătății”, declară rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David.

Programul va fi integrat și cu noua Platformă INSPIRE – InfoBioNano4Health&Biomedical Imaging (https://inspire.research.ubbcluj.ro/), una dintre cele mai avansate platforme academice de acest tip la nivel internațional, studenții având astfel posibilitatea de a se pregăti la cele mai înalte standarde academice și profesionale în domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 6 =