Incendiu la centrala termică a Parchetului de pe lângă Judecătoria Oraviţa

incendiu Oravita

Ieri, 14 februarie, pompieri din cadrul Secției de Pompieri Oravița au intervenit de urgență pentru stingerea a două incendii produse pe raza județului Caraș-Severin.

Prima intervenție a fost în urma unui apel 112, primit în jurul orei 11.15, conform căruia ar fi izbucnit un incendiu la un coș de fum al unei case din localitatea Petrilova. La fața locului a sosit un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă care a localizat incendiul în cel mai scurt timp, înlăturând pericolul de extindere la întreaga casă, incendiul fiind lichidat la ora 12.53. Din fericire, nu au existat victime sau pagube materiale majore, acoperișul casei fiind afectat de foc pe o suprafață de aproximativ cinci metri pătraţi, pompierii salvând bunuri de aproximativ 80.000 lei. Cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum deteriorat.

Cea de-a doua intervenție a fost un incendiu anunțat în jurul orei 16.35, la încăperea tehnică destinată centralei termice a clădirii aparținând Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița. Pompierii orăvițeni au intervenit de urgență cu două echipaje cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, localizând incendiul în cel mai scurt timp și înlăturând astfel pericolul ca acesta să se extindă la întreaga clădire. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 17.35. Nu au fost înregistrate victime și nici pagube materiale, pompierii salvând bunuri în valoare de aproximativ 100.000 lei.

Cauza probabilă a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijloacele de încălzire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − 6 =