Incendiu la Anina. Proprietara unui imobil cuprins de flăcări a suferit un atac de panică

incendiu

Un incendiu de proporţii a avut loc în această seară la Anina. În jurul orei 19.00, două echipaje de pompieri militari de la secţia Oraviţa, împreună cu SVSU Anina au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din Anina.

„Incendiul se manifesta la podul şi acoperişul casei şi s-a extins şi la imobilul învecinat. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului a rezultat că incendiul a fost cel mai probabil cauzat de neizolarea corespunzătoare a instalaţiei electrice“, a declarat Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin.

Incendiul nu s-a soldat cu victime, dar proprietara unuia dintre imobilele afectate a suferit un atac de panică şi a fost transportată la Centrul de permanenţă din Anina. Conform pompierilor, la imobilul de la care a pornit incendiul a ars acoperişul pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, planşeele încăperilor pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, două uşi, şi mai multe obiecte de mobilier, iar la cel de al doilea imobil a ars acoperişul pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi.