În ultima săptămână, pompierii militari cărăşeni au avut 74 de intervenţii şi misiuni

pompieri la treaba

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Semenic” al județului Caraș-Severin au gestionat, în perioada 7-13 decembrie 2020, un număr de 74 de intervenții și misiuni în situații de urgență. De asemenea, aceștia au demarat în continuare și acțiuni de de informare și control privind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

În decursul perioadei menţionate, pompierii au participat la 56 de intervenții de tip SMURD în cazul unor accidente rutiere întâmplate pe: DN 57 Nicolinț-Naidăș, DJ 581 – Lupac, E 70 – Vălișoara, E 70 Constantin Daicoviciu, DN 57 Nicolinț – Naidăș, DN 57 – Moldova Nouă, accidente soldate cu victime care au suferit diferite traumatisme și răni.

Pompierii militari cărăşeni au participat la 12 intervenții de urgență pentru înlăturarea efectelor generate de fenomenele meteo periculoase, care au condus la blocarea părții carosabile pe rază localităților: Goruia, Delineşti, Oravița, Prigor, Caraşova, Târnova, trei intervenții pentru stingerea incendiilor izbucnite că urmare a necurăţării corespunzătoare a coșurilor de fum ori nesupravegherea focului deschis în spații închise în localitățile Caransebeș, Borlova și Moldova Nouă.

De asemenea, pompierii au demarat 53 acțiuni privind respectarea măsurilor de prevenire și limitare a răspândirii noului coronavirus, verificând un număr de 103 obiective/locații de interes și aplicând un număr de 29 de sancțiuni contravenționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + sixteen =