În cursul nopții, pompierii cărășeni au reușit să salveze bunuri de aproape 650.000 de lei

incendiu triumf bucuresti

Azi noapte, pompierii militari cărășeni au intervenit de urgență pentru stingere a două incendii care au cuprins o casă din localitatea Măru și un service auto de pe raza municipiului Reșița.

Primul incendiu, la care au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș și personal al SVSU Măru, a fost sesizat în jurul orei 23.00 și a fost generat de amplasarea necorespunzătoare a aragazului față de materialele combustibile din apropiere, focul cuprinzând bucătăria casei.

„Din fericire, incendiu a fost localizat rapid și în cel mai scurt timp a fost lichidat, nefiind înregistrate victime sau pagube materiale importante, fiind salvate bunuri în valoare de aproximativ 150.000 lei. Cel de-al doilea incendiu, la care s-a intervenit de urgență cu două echipaje de pompieri militari și două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, a fost in jurul orei 00.40, focul manifestându-se în incinta unui service auto unde se aflau și patru autoturisme“, ne-a informat Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin.

Intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca distrugerile provocate de foc să fie minime, mai precis, diferite materiale auto, documente, aparatură electrocasnică și un singur autoturism afectat de incendiu, fiind salvate bunuri în valoare de aproximativ 500.000 lei. Cauza probabilă a incendiului, un scurtcircuit la instalația electrică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + three =