Hartă interactivă a centrelor de vaccinare, organizată în funcție de tipul de vaccin

harta interactiva vaccin

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) şi STS – Serviciul de Telecomunicații Speciale au lansat o hartă interactivă a centrelor de vaccinare, pe tipuri de vaccin.

Harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, este interactivă, iar fiecare utilizator poate filtra afișarea centrelor pe județe sau pe numărul locurilor disponibile. Astfel, orice persoană interesată poate vedea în platforma de vaccinare ce vaccin este folosit la fiecare centru, câte locuri sunt disponibile şi câte persoane sunt pe listele de aşteptare.

De asemenea, sunt afişate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de aşteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice Pfizer/BioNTech, Moderna şi Oxford/AstraZeneca.

“Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, prin prezentarea centrelor de vaccinare pe tipurile de vaccin administrate în România, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), cu suportul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), a devansat implementarea acestei funcţionalităţi în platforma de programare. Astfel, la acest moment, a devenit activă harta centrelor pe tipuri de vaccin, ea fiind disponibilă pe site-ul https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/ “, a transmis Comitetul pentru vaccinare într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 4 =