Gala Semenic Fest Folk 2020, regal muzical în acest sfârşit de săptămână

107183315 4660111287347815 1333085753376143022 o

Vești bune pentru iubitorii de folk, în perioada 1 și 2 august, la Gărâna are loc Gala Semenic Fest Folk 2020, evenimentul fiind organizat în condițiile pe care situația actuală le impune.

Pe scenă vor urca Mircea Baniciu, Maria Gheorghiu & Radu Grațianu, Tatiana & Marius Ojog , Marius Matache & Berti Barbera, Mircea Vintilă, Magda Pușcaș & Rareș Suciu , Marius Bațu, Elven Birds sunt cei care aduc în 2020 cântecul în Poiana Lupului. Semenic Folk Fest 2020 este un festival organizat de Lupo Touring și La Scenă.

Regulile impuse de organizatori sunt: pe scena de la Gărâna vor concerta formule de maxim două persoane. Biletele vor avea niște termene la care se poate pătrunde în incinta de festival, pentru a se evita aglomeraţia. Conform reglementărilor în vigoare numărul persoanelor din incinta festivalului este de 500 persoane (cu tot cu organizatori, artiști, tehnicieni și cei ce se ocupa de buna funcționare a resortului de festival), astfel încât se vor pune la vânzare doar 430 abonamente. Copiii vor avea nevoie de bilet, iar purtarea măștii este obligatorie.

„E obligatoriu să urmați istrucțiunile organizatorilor în ceea ce privește locurile unde vă puteți așeza. Fiecare spectator trebuie să ia la cunoștință aceste reguli și să le respecte. Organizatorii nu răspund pentru eventualele încălcări ale acestora. Vă rugăm să respectați orele de acces, în incinta festivalului, inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe căile de acces sau deranjarea celorlalți spectatori după începerea spectacolului”, precizează organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + two =