Felix Borcean, primarul municipiului Caransebeș, a semnat cu PSD

felix borcean 4

Primarul caransebeşului, Felix Borcean, a semnat cu Partidul Social Democrat și spune că pentru el, în acest moment, „foarte dezirabile sunt nume precum Sorin Grindeanu, Silviu Hurduzeu și grupul de la Caransebeș, în frunte cu Petru Schinteie și Florin Bogdea“.

În urmă cu puțin timp, edilul a ținut să facă și primele declarații în ceea ce privește decizia pe care a luat-o și a declarat că: „Vremea orgoliilor a trecut. Am câștigat două rânduri de alegeri din ipostaze diferite, amândouă cu încărcături deosebite. Mi-am satisfăcut ego-ul, orgoliul. Au fost pasiuni care s-au aprins și s-au stins. Am fost și primar liberal boicotat de propriii colegi și sancționat de pesediști și primar independent susținut de PSD și PMP. Realizările ar putea fi înșirate pe câteva pagini sau ar puta fi minimizate în câteva rânduri, de contestatari. A fost greu și este în continuare în lupta cu mentalitățile noastre de a frâna orice sau a pune bețe-n roate. Nu am nimerit în cea mai fericită perioadă socio-politică. Am ținut și mai țin la principiile mele, dar e greu de unul singur. Cu toate acestea nu am bătut la porțile nimănui și, alături de echipa din primărie am depus o muncă susținută pentru a implementa și realiza foarte multe proiecte. Mă doare sufletul să văd că pentru unele munca ar putea fi inutilă. Este dezarmant să-mi văd colegii dezamăgiți, descumpăniți, uneori, că, în ciuda efortului depus, s-ar putea alege praful de munca lor. Și acum revin la orgoliu și ego: am decis să mi le înfrâng și să mă alătur celor care mi-au fost mai aproape în ultimii ani, în speranța că voi maximiza șansele Caransebeșului la dezvoltare“.

Borcean este de părere că importante sunt realizările, în ciuda faptului că decizia de a trece la PSD ar putea să îi fi afectat imaginea. „E vremea pragmatismului, poate am pierdut la capitolul imagine dar acum nu sunt eu important ci realizările. Dacă așteptările se vor materializa, cu toții vom fi mulțumiți, iar dacă nu, am greșit încercând, dar trebuia să încerc. În scurta mea activitate administrativo-politică m-am convins și cred că și mulți dintre cetățeni au făcut-o, că partidele politice nu sunt fundamental diferite. De aceea ne raportăm mai mult la persoane sau personalități“, a mai adăugat primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + 12 =