Eleonora Bunea, Cetăţean de Onoare al Caransebeşului, a murit la 94 de ani. Cu o zi înainte, îşi înmormântase fiul…

eleonora bunea

Pictoriţa Eleonora Bunea, din Caransebeş, a decedat, cel mai probabil, în cursul nopţii de duminică spre luni, la vârsta de 94 de ani. Sâmbătă, ea şi-a înmormântat fiul, pe Marius, care a decedat la 71 de ani, cunoscuţii spunând că acesta era singura ei raţiune de a trăi, deoarece trebuia să aibă grijă de el, pentru că era bolnav.

O apropiată a Eleonorei Bunea a trecut pe la ea duminică, iar bătrâna i-a spus că nu a dormit toată noaptea, pentru că i s-a părut că aude cum se prăvălesc parcă bulgări de pământ peste sicriul fiului ei Marius, şi că nu se simţea bine. Femeia a sunat-o pe bătrână în cursul nopţii, neprimind răspuns, apoi luni dimineaţă, şi, când a văzut că rezultatul este acelaşi, a luat legătura cu familia la care bătrâna se „predase” pentru a beneficia de îngrijire şi au intrat împreună în apartament, unde au găsit-o decedată.

Eleonora Bunea a fost, vreme de mulţi ani, directoarea Bibliotecii Orăşeneşti, şi a pictat acuarelă, excelând în acest domeniu. În anul 2010, ea a primit titlul de Cetăţean de Onoare al Municipiului Caransebeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 9 =