Drumarii de la DRDP Timișoara au acționat în Caraș-Severin cu 44 de autoutilaje și peste 450 tone de material antiderapant

masina zapada e1615885164566

Având în vedere că județul Caraș-Severin se află sub incidența unui cod meteorologic de vreme rea, recomandarea drumarilor și a rutieriștilor pentru șoferi este de a adapta viteza la condițiile de drum. Potrivit celor de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara, în județ sunt tronsoane de drum cu zăpadă îmbibată cu material antiderapant. Este vorba despre DN 68 Caransebeș – Zeicani, DN 58 Reșița – Anina și DN 57B Oravița – Bozovici.

„În cursul nopții, pe raza DRDP Timișoara, s-a acționat cu 98 de utilaje și s-au răspândit aproape 770 de tone de material antiderapant. Pe drumurile din jud. Caraș-Severin s-a intervenit cu 44 de autoutilaje și 484 tone de material antiderapant. În jud. Hunedoara au acționat 24 de utilaje pentru deszăpezire, cu 117 tone de material antiderapant. În Timiș, au fost pe drumurile naționale 15 autoutilaje, care au răspândit aproape 100 de tone de antiderapant, iar în jud. Arad – 5 autoutilaje, cu 15 tone de antiderapant. Zece utilaje echipate pentru deszăpezire au acționat/patrulat pe autostrăzile A1, A6 și A11, răspândind peste 50 de tone de antiderapant“, au declarat cei din cadrul Direcției Regionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − 3 =