Doi fugari au fost prinşi în Caraş-Severin şi duşi la Penitenciarul Timişoara

arestati 1

Polițiștii cărășeni au prins doi bărbați pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea unor infracțiuni de viol, lovire sau alte violențe și vătămare corporală din culpă.

Primul dintre fugari, un tânăr de 27 de ani, din județul Mehedinți, urmărit din data de 5 iunie 2019, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și vătămare corporală din culpă, a fost prins de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Caransebeș, în stația CFR Caransebeș.

Alina Boieru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin spune că „în cursul serii de ieri, polițiști din cadrul Poliției orașului Oțelu Roșu au identificat în comuna Zăvoi, un bărbat de 41 de ani, din București, pe numele căruia Judecătoria Giurgiu a emis la data de 16 iulie 2019, un mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru o perioadă de 8 ani, pentru săvârșirea unei infracțiuni de viol”. Cei doi au fost transportaţi şi încarceraţi la Penitenciarul Timişoara.