Din octombrie, taxele de permis şi înmatriculare nu se mai plătesc la ghişeu

ghiseu inchis

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor informează că, începând cu data de 1 octombrie, plăţile aferente certificatelor de înmatriculare, autorizaţiilor de circulaţie provizorie şi permiselor de conducere vor putea fi achitate exclusiv în CONT BCR: RO94RNCB0082000367331018, beneficiar: Regia Autonomă – Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat.

Se vor utiliza mijloacele de plată: virament, mijloace de plată online, Sistemul Naţional Electronic de Plată online(S.N.E.P) – ghiseul.ro sau POS-uri instalate de către RA-APPS la sediile serviciilor publice emitente – în curs de operaţionalizare.

Tarifele aferente confecţionării plăcilor cu numere de înmatriculare permanentă, de probă, temporare şi provizorii, atribuirii unui număr de înmatriculare preferenţial sau păstrării combinaţiei numărului d e înmatriculare se vor achita în conturile Trezoreriei, conform Anexei (lista conturi Trezorerie) prin: virament, mandat poştal, numerar la ghişeele serviciilor publice comunitare Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul instituţiilor prefectului sau la casieriile unităţilor Trezoreriei Statului, în condiţiile legii. Documentele de plată emise anterior îşi păstrează valabilitatea. (Foto:viata-libera.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four − 1 =