De luni, Serviciul Public de Pașapoarte Caraș-Severin își prelungește programul până la ora 20

img

Având în vedere volumul crescut al cererilor pentru eliberarea paşapoartelor, Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin informează că, începând de luni, 14 martie 2022, programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte Caraş-Severin va fi în intervalul orar 08.00-20.00.

„Precizăm că preluarea cererilor pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice, respectiv a paşapoartelor simple temporare, se va realiza exclusiv în baza programărilor online, efectuate pe site-ul: www.epasapoarte.ro. Nu pot fi efectuate programări prin e-mail, fax sau telefonic. Menţionăm că au fost suplimentate locurile de rezervare online, pe site-ul: www.epasapoarte.ro, în vederea acordării posibilităţii de programare online a cetăţenilor într-un număr cât mai mare“, ne-a informat Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului Caraș-Severin.

Pentru mai multe informaţii, consultaţi site-ul Instituţiei Prefectului-Judeţul Caraş-Severin, accesând link-ul https://cs.prefectura.mai.gov.ro/pasapoarte/ sau site-ul Direcţiei Generale de Paşapoarte https://pasapoarte.mai.gov.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × four =