De 8 Martie, Jericho a ajuns pe mâna jurnalistelor din Caraș-Severin

tir7

Devenit deja o tradiție, concursul de tir organizat de structurile MAI din județ – poliție, jandarmi și pompieri -, sub coordonarea Instituției Prefetului Caraș-Severin, cu ocazia zilei de 8 Martie, s-a dovedit și în acest an a fi un cadou reușit pentru reprezentantele mass-media din Banatul Montan.

De această dată, la dispoziția concurentelor a fost pus pistolul Jericho, cea mai nouă armă a jandarmilor, de proveniență israeliană. După instructajul făcut de specialiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi, jurnalistele s-au aliniat la start, cel mai bun punctaj fiind realizat de colega noastră de la Radio Reșița, Cristina Corocan, fiind urmată de Cornelia Nagy, de la Jurnal de Caraș-Severin, locul trei fiind ocupat de jurnalista TVR Timișoara Diana Telescu.

Prezent la această acțiune, prefectul Ioan Dragomir a fost impresionat de evoluția doamnelor din presa cărășeană: „Au fost excepționale, au tras foarte bine! Chiar și bărbații au fost invidioși! Mă bucur că au participat în număr așa de mare la evenimentul organizat de noi! Le felicit încă o dată, le doresc din tot sufletul La mulți ani, multă sănătate, tot binele din lume și să ne vedem cu bine la anul”, a declarat Ioan Dragomir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − six =