Copaci căzuți pe carosabil și șase localități fără curent, după furtuna de noaptea trecută

furtună

Noaptea trecută, ca urmare a manifestării fenomenelor prognozate pentru intervale scurte de timp – COD ROȘU de grindină de dimensiuni mari, vijelie puternică și averse torențiale – pompierii militari din cadrul Detașamentelor de Pompieri Reșița, Caransebeș și ai Secției Oravița au fost solicitați pentru degajarea mai multor copaci de pe carosabil.

Aceștia au intervenit la Ticvaniu Mare, Anina, Domașnea, Goruia, Borlovenii Noi, Oravița, Naidăș, Dognecea și Secășeni. De asemenea, s-a intervenit pentru degajarea mai multor stâlpi de lemn și fire de curent electric căzute pe partea carosabilă între localitățile Obreja și Iaz.

Totodată, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bocșa a intervenit pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie din localitate. În urma fenomenelor meteorologice, au rămas fără curent electric șase localități: Anina (3417 abonați), Dognecea, Doclin, Tirol, Fizeș si Ticvaniu Mare. Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale.

1 thought on “Copaci căzuți pe carosabil și șase localități fără curent, după furtuna de noaptea trecută

  1. Penru voi, pompierii voluntari din Anina parcă nici nu există. În cursul nopţii de joi spre vineri, aceştia au degajat DN 58 de pomii căzuţi în Anina dar şi în afara localităţii către Caraşova, unde erau căzuţi câţiva pomi care blocau circulaţi.b Şi faptul că nu există pagube este o altă minciună. În Anina există maşini distruse, acoperişuri smulse şi zeci de copaci dezrădăcinaţi şi culcaţi la sol în pădure, în zona de la Celnic spre centru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + twelve =