Comuna Forotic are viceprimar liberal

Comuna Forotic are viceprimar liberal

Silviu Gruba a fost ales viceprimar al comunei Forotic la propunerea primarului Alexandru Sporea. Deși a mai avut doi contracandidați, Gruba a reușit sa obțină şapte voturi și majoritatea necesară, devenind viceprimarul comunei.

“În această seară, în cadrul ședinței Consiliului Local Forotic, consilierii locali au oferit votul de încredere domnului Gruba Silviu. Mă bucură nespus faptul că pentru reprezentanții consiliului local a fost prioritară alegerea unui viceprimar devotat, care promite o implicare de lungă durată pentru nevoile și cerințelor cetățenilor!

Mă bucură faptul că a câștigat persoana pe care am susținut-o de la bun început pentru această funcție, și totodată mă bucură faptul că avem aceeași culoare politică. Partidului Național Liberal a câștigat încă o bătălie la Forotic!”, a declarat primarul Alexandru Sporea.

Un gând despre „Comuna Forotic are viceprimar liberal”

  1. Salut Alex, acum hai sa te vedem la treaba, incet incet, spor si tie si lui Silviu! 🙂 Daca v-ati ocupa de drumul de la Comoraste la Forotic prima data, ar fi super!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 15 =