CFR: Reducere de 5% la achiziționarea biletelor de la automatele de vânzare și prin sistemele online

calatoria dus intors e1595495263472

CFR Călători reamintește clienților săi că dispune de un sistem electronic integrat și variat de vânzare a legitimațiilor de călătorie: de la casele de bilete, prin intermediul automatelor de vânzare din gări, online de pe site-ul cfrcalatori.ro și din aplicația mobilă „CFR Călători mersul trenurilor și bilete online”, etc.

Prin vânzarea online a biletelor de călătorie, respectiv prin intermediul automatelor din gări și a aplicației pentru telefon se facilitează achiziționarea ușoară și rapidă a biletelor de tren. În plus, pentru a veni în întâmpinarea cerințelor publicului călător, din data de 9 mai 2022, CFR Călători va oferi o reducere de 5% din tariful de transport, la cumpărarea de bilete de tren preț întreg, achiziționate prin aceste trei canale de vânzare:

Clienții CFR Călători au la dispoziție automate de vânzare pentru achiziționarea legitimațiilor de călătorie în stațiile cu trafic important de călători: Aeroport Henri Coandă, Bucureşti Nord, București Basarab, Ploieşti Sud, Sinaia, Bușteni, Craiova, Timişoara, Arad, Cluj Napoca, Braşov, Predeal, Miercurea-Ciuc, Sibiu, Iaşi și Constanța. Biletele Online în trafic intern (bilete pentru adulți – denumite generic “bilete preț întreg”, bilete pentru adulți cu Cardul TrenPlus, copii, elevi, studenți, câini, bilete dus-întors, bilete pentru bicicletă) pot fi cumpărate cu cel puțin 6 ore înainte de plecarea trenului atât de pe site-ul companiei (www.cfrcalatori.ro), cât și de la distribuitorii autorizați (agenții de turism). Excepție fac călătoriile la vagoanele de dormit/cușetă, precum și pe relația Aeroportul Henri Coandă – București Nord și retur, la care cumpărarea online a legitimațiilor de călătorie se face până la ora de plecare a trenului din stația de cale ferată de îmbarcare.

Aplicația CFR Călători pentru telefon oferă o variantă rapidă de achiziție a biletelor online, direct de pe telefon, disponibilă în toate magazinele de aplicații: Google Play, Apple AppStore și Huawei AppGallery. Aplicația oferă o interfață intuitivă prin care utilizatorii au acces rapid la achiziționarea biletelor standard, dus-întors, dar și selectarea paturilor pentru vagoanele tip cușetă, adăugarea biletelor pentru animale de companie sau de bicicletă. Aplicația este orientată către clienți și vine în întâmpinarea nevoilor și așteptărilor acestora.

Oferta de reducere de 5% din tariful de transport la biletele preț întreg, nu se cumulează cu alte facilităţi sau reduceri oferite de CFR Călători și se supune unor termene și condiții, fiind aplicată în funcție de posibilitățile tehnice de funcționare și disponibilitatea canalelor de vânzare menționate.

Sistemele de vânzare legitimații de călătorie prin cele trei canale  (automatele de vânzare bilete din gări, biletele online în trafic intern și aplicația CFR Călători pentru telefon) vor afișa automat clientului cea mai bună ofertă, în funcție de datele selectate de acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

two × two =