CAS Caraş-Severin şi CL Băile Herculane au căzut de acord în vederea înfiinţării unui centru de permanenţă

intalnire cp Herculane

Consilierii locali din Băile Herculane au discutat şi aprobat ședința ordinară din această lună hotărârea pentru înființarea unui centru de permanență în orașul de pe Valea Cernei. În vederea familiarizării cu prevederile legale în domeniu și cu procedurile pe acest segment, președintele-director general al Casei de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin, dr. Gheorghe Stoichescu, s-a întâlnit, la Reşiţa, cu reprezentanţii CL Băile Herculane.

La sfârşitul discuţiilor, Stoichescu a declarat: „Demersul vine ca urmare a discuțiilor purtate de către doamna deputat de Caraș-Severin, Luminița Jivan, cu cetățenii de pe Valea Cernei și cu factorii de decizie din zonă. S-a ajuns la concluzia comună potrivit căreia zona are un aflux mare de persoane, iar asigurarea asistenței medicale primare este o prioritate. Colegii din Băile Herculane au dovedit interes în ceea ce privește modalitatea de a intra în legalitate și în contract după ce vor fi puse la punct toate detaliile necesare“

Consilierii locali prezenți la Reșița s-au informat și cu privire la avizele și autorizațiile ce trebuie obținute și despre condițiile de eligibilitate pentru ca centrul de permanență ce va funcționa în Herculane să intre în relații contractuale cu Casa de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin“.

Cel mai probabil, viitorul centru va funcționa într-un imobil situat pe Strada Trandafirilor