Caransebeşeanul Casian Ivan, cel mai tânăr campion naţional de Enduro Cross din toate timpurile!

casian ivan 1

Caransebeşul se poate mândri cu un nou campion naţional. Este vorba despre tânărul Casian Ivan, care, după ultima etapă a Campionatului Naţional Intern Român de Enduro Cross, clasa Hobby, desfăşurată sâmbătă, 29 octombrie, la Zărneşti, a reuşit performanţa să se claseze pe locul I la General, el devenind astfel cel mai tânăr campion de Enduro Cross din toate timpurile.

Casian Ivan are 15 ani şi este elev în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic „Decebal” din Caransebeş. A început să practice acest sport de la vârsta de 10 ani, iar de doi ani s-a înscris în Clubul Lion Racing Team din Arad.

Concursul Naţional Intern Român a cuprins anul acesta zece etape, din care Casian Ivan a câştigat două, în trei dintre ele s-a clasat pe locul II, iar în ultima, cea de sâmbătă, de la Zărneşti, a ocupat locul III, el trecând totuşi primul linia de sosire, dar a fost depunctat. La startul competiţiei s-au aliniat 90 de sportivi, care au parcurs cele 10 etape, limita de vârstă fiind 45 de ani, aşa încât Casian Ivan, la cei 15 ani, este cel mai tânăr campion naţional la această disciplină, din toate timpurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − 9 =