Au tâlhărit o femeie, dar au ajuns în faţa judecătorilor

talharie1502

Un bărbat de 25 de ani, din Obreja, împreună cu un minor de 13 ani din Caransebeş au tâlhărit în data de 15 martie o femeie din municipiul de pe Sebeş. Cei doi i-au furat poşeta după ce au lovit-o de mai multe ori. Poliţiştii cărăşeni spun că în cursul nopţii de 15 spre 16 martie, bărbatul de 25 de ani a fost prins de poliţişti şi condus în arest pentru 24 de ore.

„Polițiștii au recuperat bunurile sustrase, care au fost predate persoanei vătămate, cu excepția unei sume de bani pe care autorii au folosit-o. În continuare se desfășoară cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la tâlhărie, prevăzută de art. 48 alin. 1, raportat la art. 233 alin. 1, cu aplicarea art. 77 alin. 1 lit. d) Cod Penal”, a precizat Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

În cursul zilei de ieri, 16 martie, bărbatul de 25 de ani a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.