Atenție, șoferi, la noile reguli de circulație în zona Muncitoresc din Reșița!

strada laminoarelor

Reprezentanții primăriei Reșița au anunțat în această dimineață că în zona Muncitoresc se vor institui noi reguli de circulație. „În cadrul proiectului de modernizare la transportul public electric efectuat cu tramvaiul, se vor realiza lucrări la rețeaua de apă pluvială în zona – Piața Republicii și alternativ pe tronsoanele de drum de pe ambele sensuri de circulație spre intersecția str. P.  Iorgovici cu str. Laminoarelor, începând cu data de 23.02.2023 și până la terminarea lucrărilor“, se arată în comunicatul emis de administrația locală.

Astfel, pe sensul de mers Centru – Marginea, șoferii sunt obligați să intre pe strada Laminoarelor, Biroul Vamal, care va fi cu sens unic, cu ieșire la semaforul de la intersescția cu Strada Castanilor.

„În ceea ce privește transportul public local, stațiile capăt de linie din P-ța Republicii se repoziționează în interiorul acesteia pentru ambele sensuri de mers funcție de evoluția lucrărilor. Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier, respectiv folosirea de rute ocolitoare“, au mai transmis reprezentanții Primăriei Reșița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 13 =