Asociaţia Nevo Parodimos lansează două concursuri inedite pentru reşiţeni

Asociaţia Nevo Parodimos

În cadrul campaniei de promovare a participării la vot intitulată „Votează pentru viitorul tău”, Asociaţia Nevo Parudimos a lansat două concursuri de creaţie foto-video.

Primul dintre ele este un concurs de fotografie, iar participanţii trebuie să urce pe pagina evenimentului (https://www.facebook.com/events/453575605185625/) o fotografie pe tema importanţei participării la vot. Termenul limită este data de 20 mai, iar fotografia cu cele mai multe aprecieri va câştiga un voucher de 150 de euro pe magazinul online eMAG.

Cel de al doilea concurs iniţiat de Nevo Parodimos este unul de creaţie video şi presupune un videoclip de maxim un minut care trebuie postat tot pe pagina evenimentului (https://www.facebook.com/events/695024954288015/). Data limită este 20 mai, câştigătorul fiind recompensat cu un voucher de 150 de euro pe magazinul online eMAG.

Detalii despre ambele concursuri şi regulamentul acestora pot fi găsite pe pagina de facebook a campaniei: „Votează pentru viitorul tău”. Ambele concursuri se vor încheia pe 20 mai, ora 00.00, câstigătorii fiind anuntaţi în data de 21 mai.