Asociația Charcot Marie Tooth România revine la Reşiţa

dizabilitati

Asociația Charcot Marie Tooth România va fi prezentă la Reşiţa între 15 şi 17 august pentru a organiza workshop-uri IT pentru persoane cu dizabilități. Acţiunea se înscrie în seria de manifestări din cadrul proiectului DizabilTech, destinat persoanelor adulte cu dizabilități fizice. finanțat prin programul Start ONG.

În zilele de 15 și 17 august, de la ora 14, asociația va susține două workshop-uri IT, la Clubul persoanelor cu dizabilități de pe Aleea Tineretului, nr. 3. În cadrul proiectul DizabilTech, asociația organizează webinarii și workshop-uri online prin intermediul cărora beneficiarii proiectului învață noțiuni de bază despre tehnologia informației, astfel încât să își dezvolte abilitățile digitale și să devină mai independenți.

Temele abordate pe parcursul webinariilor vor fi, printre altele, utilizarea tehnologiei pentru îmbunătățirea calității vieții şi folosirea celor mai potrivite dispozitive digitale pentru securitatea online.

La sfârșitul proiectului, participanții la webinarii și workshop-uri vor primi tablete și e-book-readere. De asemenea, se va crea o platformă de cursuri dedicată persoanelor cu dizabilități. Conținutul platformei de învățare va fi adaptat domeniilor de interes pentru persoanele cu dizabilități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 4 =