Ardiles din Las Fierbinţi a aterizat la Caransebeş

Margineanu aeroport

La sfârşitul săptămânii trecute, pe Aeroportul Caransebeş au aterizat zece avioane uşoare din mai multe oraşe ale ţării, care aparţin membrilor Business and General Aviation Association of Romania, al cărei preşedinte este Marius Ştefănescu.

Această asociaţie reuneşte un număr de 200 de membri, de la pasionaţi de aviaţie, până la oameni de afaceri care folosesc avioanele în interes personal, pentru deplasări rapide, sau foşti piloţi care au zburat pe linii naţionale şi internaţionale şi care acum deţin avioane proprii.

„În momentul de faţă, Aeroportul Caransebeş este dotat, se poate ateriza pe el, eu zic că este o investiţie foarte bună pentru tot ceea ce înseamnă turism, iar oamenii de afaceri pot să vină de la Bucureşti într-o oră şi 20 de minute, să facă o vizită pe Muntele Mic şi în aceeaşi zi să se întoarcă acasă. Noi am ieşit de data aceasta în grup, ca să socializăm, pentru că suntem piloţi şi ieşim sâmbetele şi duminicile împreună cu familiile, cu prietenii, ne alegem o destinaţie unde mergem, mâncăm, stăm puţin, discutăm şi continuăm zborul către casă. Asta facem azi la Caransebeş, am vrut să stăm două zile, să vizităm Muntele Mic, dar fiindcă vremea ne-a fost potrivnică, stăm doar o zi. Ne vom întoarce, însă, pentru a vizita toate obiectivele turistice din zonă”, ne-a spus Marius Ştefănescu.

Printre oaspeţii Caransebeşului s-a numărat şi Mihai Mărgineanu, care, deşi are o carieră muzicală solidă, în ultimul timp e mai cunoscut pentru personajul Ardiles, pe care îl interpretează în serialul de succes Las Fierbinţi.

„Sperăm ca acest aeroport să devină unul mare, aşa cum merită oraşul Caransebeş. În ultimii ani, eu am mai aterizat aici, atunci când am avut concerte în zonă, la Reşiţa, Timişoara, Buziaş sau aici, în municipiu. E foarte bine că sunt multe aerodromuri în zona Banatului, pentru că aviaţia poate ridica o localitate sau o zonă, din punct de vedere turistic. În Elveţia nu vezi aşa ceva – Muntele Mic e acoperit de zăpadă, se schiază, sunt o mulţime de instalaţii pentru sporturile de iarnă, domnul Romeo Dunca a făcut treabă bună, el e pilot de elicopter, din păcate dânsul nu a putut să fie azi prezent, dar lucrurile se schimbă”, a spus Mihai Mărgineanu.

Întrebat ce e mai greu, să filmeze pentru Las Fierbinţi sau să piloteze un avion, „Ardiles” a răspuns că nici una, nici alta nu sunt lucruri tocmai relaxante, amândouă fiind la fel de solicitante. „Dar amândouă sunt frumoase, şi Las Fierbinţi, şi avionul. În ceea ce priveşte filmul şi ochelarii sparţi pe care îi poartă personajul, nici nu pot să-mi dau seama ce se întâmplă, fiindcă nu văd nimic prin ei, dar, vorba colegilor mei, «Doamne, Doamne, cât ai câştigat tu cu ochiul acesta de sticlă!»”.

Mihai Mărgineanu a mai declarat că lui nu îi e greu în această perioadă de pandemie, pentru că se odihneşte. „Mă bucur că mă odihnesc, dar nu voiam să mă odihnesc aşa. Aş prefera să se termine odată această nebunie. Am mai făcut câteva piese în ultima vreme, sunt foarte frumoase, dar le las acolo, la naftalină, şi când s-o termina nebunia, o să începem să ne dăm în spectacole. În piese nu e vorba de pandemie, pentru că m-am săturat de oamenii care se leagă de ea, m-am săturat de ştirile de la televizor care se leagă de pandemie, nu mai vreau să pronunţ cuvântul pandemie, dar uite că suntem obligaţi”, a mai spus Mihai Mărgineanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 3 =