Aquacaraș igienizează subsolurile blocurilor din Oravița

Recent, Primăria Oravița a apelat la Aqua Caraș S.A. pentru a identifica și remedia cât mai urgent toate avariile apărute la subsolurile blocurilor de locuințe, evacuarea apelor uzate deversate din cauza vechimii instalațiilor și igienizarea integrală a subsolurilor.

„Colegii noștri au finalizat lucrările la subsolurilor blocurilor A7 și F2 (cinci scări), urmând ca acest gen de intervenții să continue la toate blocurile cuprinse în proiectul de reabilitare energetică pentru care primăria a obținut finanțare prin programul Valul Renovării, respectiv: bl. A3, A5, bl. A8, bl. A10, A11, bl. A12, bl. A14, bl. A15, bl. F2, F9, bl. F12, bl. B18, bl. B20, bl. C12, bl. D22, – str. Zona Gării și str. Eftimie Murgu nr. 80“, au declarat reprezentanții Aquacaraș.

Normal, conform legii, intervențiile la instalațiile de la subsolurile blocurilor se fac de către Asociațiile de proprietari, pe cheltuiala acestora. În cazul de față, aceste lucrări sunt executate în baza protocolului semnat între AquaCaraș SA și Primăria Oravița și vor fi decontate din fondul IDD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five − 4 =