Anina, mai bogată cu doi cetăţeni de onoare

consiliul local Anina

Cu ocazia ședinței de sfârșit de an a Consiliului Local din Anina, marţi, 22 decembrie, pe ordinea de zi a figurat şi acordarea titlului de cetățean de onoare scriitorului, jurnalistului și istoricului Cristian Liviu Mosoroceanu, precum și părintelui Alin Muntean, parohul parohiei cu hramul „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din localitate.

Având în vedere strădania depusă de către aceștia în slujba orașului și a Bisericii în decursul timpului, cu unanimitate de voturi, membrii consilieri au aprobat acordarea acestui titlu onorific, informează Episcopia Caransebeşului.

Pe lângă înfăptuirile personale aduse în slujba comunității, cei doi nominalizaţi la această distincţie au realizat împreună „Monografia orașului și a Bisericii Ortodoxe din Anina”, cuprinsă într-un număr de zece volume.

După înmânarea diplomelor, atât Cristian Liviu Mosoroceanu, cât și părintele Alin Muntean au mulțumit conducerii Primăriei Anina și consilierilor locali pentru apreciere și inițiativă. (Foto: Episcopia Caransebeşului)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × three =