Andreea Burtea din Caransebeş a câştigat Cupa României la Fitness

andreea burtea 3

Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca a găzduit recent Campionatul European Universitar şi Cupa României la Fitness. Cu această ocazie, încă un proiect al echipei Cobra Gym din Caransebeş s-a încheiat cu o nouă medalie de aur adusă de Andreea Burtea la Caransebeş. Ea este noua campioană a Cupei României la categoria Women Master Wellness.

Andreea Burtea este din Caransebeş, are 35 de ani şi a început practicarea acestui sport în 2021, aceasta fiind prima competiţie la care a participat.

„Andreea se antrenează la sala Cobra Gym, iar pentru această întrecerea toată echipa s-a ocupat de pregătirea ei. Ne bucurăm că am reuşit să aducem o nouă medalie de aur la Caransebeş, Andreea fiind prima femeie din judeţul Caraş-Severin care câştigă o competiţie de acest gen. De data aceasta, ea a fost singura reprezentantă a clubului nostru, însă la Campionatul Naţional din 28-29 august Cobra Gym va participa cu un lot mărit şi promitem că nu ne vom opri aici!”, ne-a spus campionul caransebeşean Dorian Armaş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − nine =