Afacerea pe roţi a lui Marius Cebuc

rulota fast food 2

După ani de pribegie prin străinătate, caransebeșeanul Marius Cebuc s-a întors acasă cu ideea de a avea propria afacere, după exemplul celor din Portugalia. Aşa a luat naştere mica afacere pe roți, CIPIAMI CRONOS FOOD, prin care să vine în fața clienților cu produse proaspete. În demersul său, Marius Cebuc a beneficiat de proiectul „O șansă pentru comunitățile marginalizate din municipiul Caransebeș”, derulat de Primăria municipiului, în parteneriat cu Asociația „Organizația pentru Strategii și Programe de Dezvoltare”, Episcopia Caransebeșului, Colegiul Național „Traian Doda” și Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș.

„Mi-am dorit de mult să am o mică rulotă mobilă cu diverse produse de fast-food, unele după rețete pe care le-am învățat în Portugalia, unde am văzut de cât succes se bucură acolo micile afaceri pe roți, cu sandvișuri, burgeri, cartofi prăjiți, băuturi răcoritoare sau cafea. Așa că mi-am zis să încerc și acasă, în Caransebeș”, a spus Cebuc, care a primit prin proiect aproximativ 112.000 de lei pentru a-și achiziționa rulota și a o dota cu toate cele de trebuință.

Proiectul „O șansă pentru comunitățile marginalizate din municipiul Caransebeș” are o valoare totală de 24.120.320,06 lei, fiind derulat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, în comunităţile marginalizate în care există populaţie aparţinând minorităţii rome.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 13 =