ADR Vest organizează seminarii de informare pentru cei care vor bani europeni

ADR Vest

Având în vedere că au fost lansate noi apeluri de proiecte, Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest vine în faţa cărăşenilor pentru a-i lămurii pe cei care vor să acceseze fonduri prin

Regio – Programul Operațional Regional (Regio-POR) 2014-2020, pentru microîntreprinderile din Regiunea Vest. Primul seminar de informare va avea loc la Reșița, în data de 21 mai, ora 11.00, în Sala Consiliului Județean Caraș-Severin, Piața 1 Decembrie 1918 nr. 1, Reșița.

În cadrul acestor seminarii, reprezentanții ADR Vest vor prezenta prevederile Ghidului Solicitantului – condiții specifice de accesare a fondurilor, pentru Prioritatea de Investiții 2.1.A – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri – Microîntreprinderi din cadrul Axei prioritare 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii. De asemenea, se va discuta despre probleme și greșeli în elaborarea și transmiterea proiectelor, spețe întâmpinate în evaluarea și selecția proiectelor.

Evenimentele de informare sunt deschise tuturor microîntreprinderilor din regiune interesate de accesarea fondurilor nerambursabile disponibile în cadrul apelului de proiecte pentru PI POR 2.1.A. Participarea la seminarii este gratuită.