Accident grav pe DN66, luni-seară. A fost implicat un cărăşean din Oţelu Roşu

accident grav

Şapte persoane au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc luni-seara pe DN66, în afara localităţii Bretea Streiului, vinovat de producerea acestuia fiind, potrivit poliţiştilor, un tânăr de 23 de ani, din oraşul Turceni, judeţul Gorj, care a intrat pe contrasens din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un tânăr în vârstă de 23 de ani din oraşul Turceni, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN66, din direcţia Haţeg spre Deva, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Oţelu Roşu, judeţul Caraş-Severin”, transmit polițiștii de la IPJ Hunedoara.

În urma accidentului, doi conducători auto şi cinci pasageri din cele două autoturisme au fost răniți. Unul dintre pasagerii răniţi se afla în autoturismul care a intrat pe contrasens, iar celelalte patru victime erau în maşina din Oțelu Roșu, care circula regulamentar.

La faţa locului au intervenit pentru acordarea primului ajutor şi îngrijirilor medicale 10 ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) şi ale SMURD. Toate victimele, care au vârste cuprinse între 23 şi 48 de ani, au fost transportate la Spitalul Judeţean din Deva.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă. (Sursa foto: isuhd.ro)