A venit rândul celei mai îndrăgite etape din Campionatul Național de Viteză în Coastă, cea de pe Valea Domanului

viteya in coasta

Ajunsă la ediția cu numărul 41, etapa reșițeană este pregătită pentru startul oficial din 8 iulie, asemenea celor 52 de piloți profesioniști care și-au anunțat prezența pentru Cupa Reșița 2022, a doua etapă de coeficient 2 a Campionatului Național de Viteză în Coastă.

Pentru ediția din acest an a etapei reșițene, Federația Română de Automobilism Sportiv în parteneriat cu Clubul Auto Blic Brașov s-au pregătit intens atât în amenajarea celor puțin peste 4,7 de km ai traseului de pe Valea Domanului, cât și organizarea unei etape fără cusur. Desigur, acest lucru s-a materializat mulțumită Primăriei și Consiliului Local Reșița, respectiv Consiliului Județean Caraș-Severin.

Potrivit Federație Române de Automobilisdm, ediția din 2022 a Cupei Reșița va marca și o premieră absolută pentru acest sezon, aducându-i la start pe Claudio Cuttaia, fost pilot de uzină al celor de la Iveco, precum și pe Alexandru Zichil respectiv Ștefan Volanek. Cei doi vor concura la volanul unor camioane cu specificații pentru acest gen de competiție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + eleven =