11.000.000 lei pentru comuna Eftimie Murgu

eftimie

Primarul comunei Eftimie Murgu, Mihai Otiman, a semnat luni la București, cu ministrul liberal Adrian Ioan Veștea, contractul de finanțare pentru modernizarea infrastructurii stradale și vicinale, în valoare de 11.000.000 lei, finanțat prin Ministerul Dezvoltării, Lucrarilor Publice si Admininistratiei în cadrul programului Anghel Saligny.

„Am semnat un proiect foarte important, infrastructura stradală pe «Anghel Saligny», ce aduce noi oportunități de modernizarea vieții  locuitorilor din comună. Semnarea acestui contract de finanțare reprezintă un pas major în direcția îndeplinirii obiectivelor noastre de dezvoltare și progres. Suntem dedicați să oferim cetățenilor noștri servicii publice de calitate, iar acest proiect este un pas concret în această direcție. Mulțumesc pentru susținere echipei PNL din Caraș-Severin, tuturor colegilor din conducerea națională, domnului ministru și domnului secretar de stat din acest minister, Daniel Surdu, cărășsnul nostru”, a declarat  primarul comunei Eftimie-Murgu, Mihai Otiman.

Investițiile se vor derula prin Programul Național „Anghel Saligny”, un proiect care vizează modernizarea drumurilor de interes local, înființarea sau extinderea unor sisteme de alimentare cu apă potabilă, de canalizare și a unor stații de epurare, înființarea sau modernizarea unor rețele inteligente de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea și modernizarea de poduri și pasarele pietonale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 4 =