Un viceprimar cărăşean a demisionat din funcţie după doar 72 de ore!

vice c daicoviciu

Cel mai scurt mandat de viceprimar înregistrat vreodată în România aparţine unui cărăşean. Iulius Duda, din Constantin Daicoviciu,  poate intra în cartea recordurilor, la fel ca şi mijlocaşul scoţian Gavin Stockes, care a înscris cel mai rapid gol, la 2,2 secunde după fluierul de început al partidei.

Social-democratul Iulius Duda a fost ales viceprimar în şedinţa Consiliului Local Constantin Daicoviciu de marţi, 21 mai, iar 72 de ore mai târziu, a demisionat din funcţie, dar şi din partid şi a trecut la Pro România.

„Eu am avut o discuție cu primarul despre alegerile europarlamentare. El mi-a spus că merge cu PSD și Luminița Jivan. Lucru cu care eu nu sunt de acord. Eu i-am spus că nu pot să o susțin vreodată pe Luminița Jivan. Astfel, după 72 de ore de la momentul în care am fost ales, mi-am dat demisia din funcția de viceprimar și consilier local PSD. Eu am fost pus pe lista PSD de domnul președinte Mocioalcă și voi susține lista PRO România la alegerile europarlamentare și pe Victor Ponta. Eu nu pot să merg sub nicio formă cu Luminița Jivan. Azi mi-am dat demisia, susțin PRO România”, ne-a mărturisit fostul viceprimar.