Dosar penal pentru braconaj pentru un bărbat din Vermeş, Caraş-Severin

braconaj

Polițiștii cărășeni au depistat ieri seară, pe raza localității Vermeș, un bărbat de 67 de ani, care avea asupra sa o armă de vânătoare și mai multe obiecte folosite la braconajul cinegetic. Aceştia au observat că în jurul orei 22.00, pe un drum agricol, circulă un tractor cu luminile stinse, moment în care au acţionat la oprirea acestuia.

„Polițiștii au stabilit că vehiculul era condus de un bărbat, din localitate, înregistrat în evidențe ca deținător de armă de vânătoare și membru al unui club privat de vânătoare, iar în interiorul cabinei au găsit o armă de vânătoare și alte obiecte folosite la braconaj. De asemenea asupra suspectului a fost găsită o cartușieră ce conținea 13 cartușe calibrul 30-06”, ne-a informat Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

În urma cercetărilor a reieşit faptul că bărbatul intenţiona să vâneze un bursuc, fără a deține autorizație de vânătoare. S-a dispus ridicarea muniţiei, arma de vânătoare, precum și celelalte obiecte găsite asupra suspectului au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj.