COVID-19. Cărăşenii continuă să încalce măsurile și interdicțiile impuse de autorităţi

amenzi de la 500 la 5.000 de lei daca ai astfel de aparate in casa. Avertizare ANCOM 2

La sfârşitul săptămânii trecute, la nivelul judeţului Caraş-Severin, au continuat controalele structurilor teritoriale ale M.A.I, împreună cu celelalte instituții implicate, sub autoritatea Instituției Prefectului, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

Au fost verificate 198 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/locații, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse şi au fost legitimate peste 2.500 de persoane.

„Echipele mixte de control au depistat 62 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional, conform Legii nr. 55 din 2020. 15 operatori economici  și persoane fizice au fost sancționați contravențional pentru organizarea de activități în spațiul public/privat/închis, pentru care au fost instituite interdicții sau restricții și pentru participarea la astfel de activități”, a precizat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

În total, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 27.900 de lei. Aceste acțiuni preventive vor continua pe toată perioada stării de alertă, pentru sănătatea și siguranța cetățenilor, în scopul prevenirii infectării și răspândirii Sars-CoV 2. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + six =