Alţi trei cărăşeni au pierdut lupta cu COVID-19

LYRAKVU2UII6VIUCHBXVNVLZ4Y

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Caraş-Severin, alte trei persoane au decedat în ultimele 24 de ore fiind confirmate cu COVID-19.

Este vorba despre un bărbat de 59 de ani, din Fizeș. Pacientul suferea şi de insuficiență cardiacă acută, obezitate gradul I, tahicardie sinusală, pleurezie masivă stângă, insuficiență respiratorie acută. Cel de al doile caz este tot un bărbat, 64 de ani din Reșița, acesta suferea de hipertensiune arterială, obezitate, diabet zaharat tip 2, insuficiență cardiacă, boală cronică de rinichi, insuficiență respiratorie protezată mecanic. Cea de a treia persoană decedată este o femeie de 68 de ani, din localitatea Oțelu Roșu, decedată la ATI Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș. Pacienta suferea şi de hipertensiune arterială grad 3, obezitate morbidă.

În momentul de faţă, la nivelul judeţului sunt 476 de persoane confirmate cu noul virus, iar numărul deceselor a ajuns la 29 în Caraş-Severin, iar în Timiş doi. În spitalele din Reşiţa şi Caransebeş sunt internate 135 de persoane, iar totalul pacienţilor aflaţi pe secţii de ATI este de cinci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − 3 =