Ieri, 17 intervenții ale pompierilor cărășeni

pompieri

În cursul zilei de ieri, 25 iulie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin au desfăşurat 17 intervenții în zona de competență.

În urma manifestării fenomenelor meteorologice prognozate, pompierii caransebeșeni au fost solicitați să intervină pentru degajarea copacilor căzuți pe carosabil pe DC6, localitatea Sălbăgelu Nou, pe DJ684, între localitățile Rusca Montană și Ruschița și pe DJ608A, localitatea Zervești.

De asemenea, pompierii reșițeni au desfășurat 3 intervenții pentru îndepărtarea elementelor de construcție aflate în pericol de cădere în urma furtunii din timpul nopții de vineri, 21 iulie a.c.

Totodată, pompierii militari au acționat pentru stingerea unui incendiu de vegetație în municipiul Reșița, au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor în cazul unui accident rutier petrecut pe DN6, localitatea Căvăran și au continuat misiunea de căutare a persoanei posibil înecate în lacul Gozna, localitatea Văliug.

În perioada de referinţă, s-au înregistrat 8 intervenţii pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi transportarea la spital a persoanelor cu diverse afecţiuni medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 10 =